Κόντρα Πολάκη – Αναγνωστοπούλου με εκατέρωθεν βολές λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου

Τηλεφωνήματα Κασσελάκη για να πέσουν οι τόνοι

Νέα εσωκομματική αντιπαράθεση ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου (6+6) που ενδεχομένως θα καθορίσει την παραμονή της ομάδας ή όχι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απάντησε στις αιχμές που είχε αφήσει η Σία Αναγνωστοπούλου προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες:

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι ‘’δεν κάνω για επιτελικές θέσεις’’. Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκάγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε την άμεση απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου η οποία σε ανάρτησή της έγραψε: «Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια καταλήγει με ένα υστερόγραφο. «Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Παρέμβαση Κασσελάκη για να πέσουν οι τόνοι

Με στόχο να ηρεμήσει τα πνεύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε τους δύο βουλευτές στο τηλέφωνο. Αμέσως μετά ο Παύλος Πολάκης κάλεσε στο τηλέφωνο την Σία Αναγνωστοπούλου χωρίς το περιεχόμενο των συνομιλιών να έχει γίνει μέχρι αυτήν την ώρα γνωστό.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο