Λεβαδειακός – Λαμία 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» οι Βοιωτοί

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ο Λεβαδειακός κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, να επικρατήσει της Λαμίας με 2-1 και να πάρει έτσι την πρόκριση για τους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας όπου και θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου.

Την πρόκριση στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα από νωρίς, κατάφεραν να επικρατήσουν της Λαμίας με 2-1 και πλέον στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Βόλου με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Λιβαδειά.

Στα του αγώνα η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάλτσι. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, καθώς οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και στο 58′ ισοφάρισαν με τον Κουάντρα. Ωστόσο δεν έμειναν εκεί, συνέχιζαν να πιέζουν και στο 66′ με πέναλτι του Πολέτο έκαναν το 2-1 παίρνοντας έτσι και την μεγάλη πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Κουϊρουκίδης, Σωτηράκος, Λιάγκας, Κουάντρα, Συμελίδης, Τσελεπίδης, Νικολιάς.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης (78′ Μαρτίνες), Νούνιες (60′ Καμπρέρα), Τσιλιανίδης (78′ Στάνκο, Μούλα (60′ Τσιλούλης), Λόνγκο, Μάλτσι.

Σχετικά