Άσοι του ποδοσφαίρου σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Λιβαδειά-“Μήνυμα αλληλεγγύης” (φωτο)

Σπουδαίο φιλικό ματς έδωσαν οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού και η μικτή παλαίμαχων Ελλάδας για να ενισχύσουν τις προσπάθειες του συλλόγου Εστία Μητέρας Λιβαδειάς!

Ενα ακόμη “μεγάλο” παιχνίδι, φιλικού, φυσικά χαρακτήρα, έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λεβαδειακού!

Οι βετεράνοι της μπάλας οι οποίοι στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα της ομάδας του Λεβαδειακού, την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την πόλη της Λιβαδειάς καθώς γιορτάζει (Τα Εισόδια της Θεοτόκου), υποδέχθηκαν στο δημοτικό γήπεδο της συνοικίας “Ζαγαράς”, την “Μικτή Παλαίμαχων Ελλάδας”, την ομάδα που απαρτίζεται από πάρα πολύ γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τίμησαν τα χρώματα των “μεγάλων” ομάδων της χώρας μας καθώς και της εθνικής μας ομάδας, όπως οι: Αρδίζογλου, Κασδοβασίλης, Κελεσίδης, Μπονόβας, Πίττας, Σαϊπάς, Μαγγίνας, Χατζίδης, Καρούλιας, Γεροθόδωρος, Καλτσάς, Γεωργιάδης και Κούτουλας, αλλά και οι: Ρούσεφ, Νόνι Λίμα, κ.α. Προπονητής είναι ο Αντωνης Καρπουζας.

Οπως όλα τα παιχνίδια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού έτσι κι αυτό το μεγάλο φιλικό είχε και έναν άλλο, φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της “Εστία Μητέρας”, του συλλόγου που εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρει στην πόλη της Λιβαδειάς και όχι μόνο. Για αυτό και πολλές κυρίες – μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα!

Τον σημαντικό, αυτό, φιλικό αγώνα στήριξαν ο Δήμος Λεβαδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς, το παράρτημα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Ομιλος Μυτιλιναίος “Energy & Metal”.

Για την… Ιστορία να αναφέρουμε οτι το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-2, αλλά σε τέτοια παιχνίδια το σκορ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει και από αυτά τα παχνίδια όλοι βγαίνουν νικητές!

Εστία Μητέρας Λιβαδειάς: Το “ευχαριστώ” προς τους παλαίμαχους!

Η διοίκηση της “Εστία Μητέρας” από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους τους παλαίμαχους για την διεξαγωγή του αγώνα και την απόφασή τους τα έσοδα να διαθετούν για την ενίσχυση του συλλόγου:

“Ένα μήνυμα αλληλεγγύης ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας των Παλαίμαχων του Λεβαδειακού με την Εθνική Μικτή Ελλάδος, στο γήπεδο του Ζαγαρά, για  την ενίσχυση της Εστίας Μητέρας!!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!”

Σχετικά