Καινούργια η Λεωφόρος Ευρυτανίας στην Αλίαρτο-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Μια τεράστια πλήρως ανακαινισμένη Λεωφόρο, τη Λ. Ευρυτανίας, παραδίδει ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων στους Δημότες.

Ο δρόμος αυτός είναι η κεντρική οδός στο Συνοικισμό Ευρυτάνων της Αλιάρτου και σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιώργο Ντασιώτη, είναι “..ο μεγαλύτερος δρόμος στη Βόρεια πλευρά της Αλιάρτου, ο οποίος εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, συνδέει το Μούλκι και τον συνοικισμό με το κέντρο της Αλιάρτου, αλλά και με την Κωπαΐδα..”.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος, “ο δρόμος αυτός δέχεται αυξημένη και βαριά κίνηση, φορτηγών και αγροτικών μηχανημάτων και σε συνδυσμό με τις εκσκαφές του Δήμου για έργα αποχέτευσης και ύδρεσης είχε πράγματι πολλά προβλήματα.

Παράλληλα όμως, ακριβώς επειδή ολοκληρώθηκαν αυτά τα έργα κρίθηκε σκόπιμη η συνολική παρέμβαση, τόσο στον ασφαλτοτάπητα, όσο και της κατασκευής πεζοδρομίων”. “”Παραδίδουμε ένα έργο..””, τονίζει ο Γιώργος Ντασιώτης,””…. ασφαλές, όμορφο και πολύ χρήσιμο.

Σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα, δεν παρασυρθήκαμε από τις πιέσεις των κατοίκων που το ήθελαν νωρίτερα, αλλά το φτιάχνουμε την ώρα που έχουν τελειώσει όλα τα υπόγεια έργα υποδομής, ώστε να μείνει για πολλά χρόνια έτσι.

Καλώ τους οδηγούς να το σεβαστούν και να μην παρασύρονται, αναπτύσοντας ταχύτητα, γιατί κυκλοφορούν πεζοί, ηλικιωμένοι και παιδιά, που έχουν εξίσου δικαιώματα στην πόλη.””

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Σχετικά