Πραγματοποίηση 1ης κινηματογραφικής προβολής της ταινίας “Broken Circle” στη Λιβαδειά

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, η πρώτη προβολή της ταινίας “Broken Circle” του Δημήτριου Κατή, σε διοργάνωση της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης της Λιβαδειάς στον κινηματογράφο Cineplex ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Πριν την έναρξη της προβολής ο Δημήτριος Κατής, αλλά και συντελεστές της ταινίας βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Λεβαδέων, από συλλόγους και φορείς της πόλης της Λιβαδειάς.

O γνωστός πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Κατής είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Broken Circle, υπογράφοντας την παραγωγή, την σκηνοθεσία, το πρωτότυπο σενάριο και φυσικά την μουσική σύνθεση και το soundtrack της ταινίας.

Το θέμα της ταινίας είναι το αρχαίο δράμα, και συγκεκριμένα η ελληνική αρχαία τραγωδία, σε συνδυασμό με την επιστημονική φαντασία, δημιουργώντας ένα ανυπέρβλητο θέαμα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι το θέμα του Broken Circle έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στους αρχαίους ελληνικούς χρόνους, προσεγγίζοντας το φανταστικό στοιχείο της εποχής μας, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντική συμβολή στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.Τόνισε δε, ότι είναι μια ταινία που θα μας θυμίσει ότι η τέχνη μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των ανθρωπίνων αξιών. Στο τέλος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κατή, όπως και όλους τους συντελεστές της ταινίας για την πολύτιμη δουλειά τους, αλλά και την νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς για την άρτια διοργάνωση.

Σχετικά