Φιλανθρωπικό Gala για τον Νίκο Ιωάννου από την Αταλάντη

Ο Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης και το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διοργανώσουν Φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο Gala την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αταλάντης.

Φέτος με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και της υπεύθυνης προπονήτριας του τμήματος αποφασίστηκε η εκδήλωση να γίνει για την οικονομική στήριξη των εξόδων αποκατάστασης και θεραπείας του δικού τους παιδιού, του συντοπίτη τους και γνωστού σε όλη τη Στερεά Ελλάδα Νίκου Ιωάννου που εδώ και 4 χρόνια από το τροχαίο που του προκλήθηκε δίνει τον δικό του τεράστιο αγώνα ζωής.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από το οικογενειακό περιβάλλον του Νίκου, η πρωτοβουλία αυτή των ανθρώπων του Α.Σ. Λοκρός να διοργανώσουν εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης της πολυέξοδης αποκατάστασης του νεαρού, συνέπεσε χρονικά με την αναγκαία και καθοριστικής σημασίας επέμβαση που έκανε ο Νίκος πριν λίγες μέρες στο διαλυμένο από το τροχαίο ισχίο του.

Πέραν λοιπόν από το ταμείο που θα υπάρχει για όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση τη Κυριακή ανακοινώθηκαν και σημεία προπώλησης εισητηρίων για όσους θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Συλλόγου για τον Νίκο ανεξαρτήτως αν παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Προπώληση:

  • Baron coffee Αταλάντη
  • Brother’s coffee Αταλάντη
  • Slang fast food Αταλάντη
  • Menta coffee Λιβανάτες
  • Πρακτορείο ΚΤΕΛ Τραγάνα

Σχετικά