Τα παιδιά της Ελλάδας ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Όλες οι ζωγραφιές θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της

Παιδιά από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα παιδιά της Παλαιστίνης, που εδώ και μέρες ζουν τη φρίκη του πολέμου.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μια περίοδος κανονικά χαράς και ξεγνοιασιάς για τα παιδιά, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης καλεί τα παιδιά από όλη την Ελλάδα να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας.

«Η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα και τα παιδιά της Ελλάδας για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Τους ευχαριστούμε που κατέθεσαν λουλούδια και κεριά μπροστά από την Πρεσβεία, και για την αποστολή ζωγραφιών, ποιημάτων, επιστολών, καθώς και για τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις και σχολικές εκδηλώσεις.

Επί της ευκαιρίας των Χριστουγέννων, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης καλεί τα παιδιά από όλη την Ελλάδα να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας.

Όλες οι ζωγραφιές θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης, από τους Έλληνες φίλους τους, και μερικές θα επιλεγούν για τις ευχετήριες κάρτες.

Οι ζωγραφιές πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, με e-mail στη διεύθυνση: info@embassypalestine.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Πρεσβείας: Μαραθωνοδρόμων 31, Τ.Κ. 15452, Π. Ψυχικό, Τ.Θ.: 65037, Αθήνα-Ελλάδα».

Σχετικά