Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας και σύσσωμη η τοπική κοινωνία στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Θήβας

Με Αναφορά που κατέθεσα προς τους Υπουργούς Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έφερα άμεσα στη Βουλή την πρόσκληση στήριξης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας για τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει αύριο 8 Δεκεμβρίου 2023 οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Θήβας δίνουν τα τελευταία χρόνια δυναμικά τον αγώνα τους  για πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό, για εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό καθώς και για αναθεώρηση του οργανογράμματος του Γ.Ν. Θήβας ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Στέκομαι πάντα στο πλευρό τους, έχοντας επανειλημμένα φέρει στη Βουλή τα δίκαια αιτήματά τους με στόχο τη δημόσια υγεία των πολιτών της Βοιωτίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει να στηρίζει τους εργαζόμενους και να επιμένει στην αναβάθμιση του ΕΣΥ απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη για σταδιακή ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Υγείας στις Περιφέρειες με αναθέσεις σε εργολάβους!

Η Αναφορά διαθέσιμη εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1ZfuSggx7yyYm-qkXQZNN-80j0RdiNKXY/view?usp=sharing

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά