Έλαμψε από τα βεγγαλικά ο ουρανός στην Δομβραίνα: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (Φωτο & Βίντεο)

 Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων μπήκε το βράδυ της Κυριακής 17/12 άλλο ένα χωριό της Βοιωτίας!

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητας Δομβραίνας

Η Δομβραίνα  έβαλε  τα γιορτινά της  και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που σκόρπισε αμέσως τη λάμψη και τη μαγεία 

Η βραδυνή  γιορτή της Κυριακής,παρά το τσουχτερό κρύο,συγκέντρωσε πολύ κόσμο και παρείχε όμορφες στιγμές,για μικρούς και μεγάλους με τη συνοδεία του Αη Βασίλη και εορταστικών τραγουδιών. 

Μοιράστηκαν ευχές, δώρα,χριστουγεννιάτικα γλυκά, λουκουμάδες και πολλά χαμόγελα, όμως την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Δομβραίνας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων  απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη στους κατοίκους της Δομβραίνας  και μαζί του ευχήθηκαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Θίσβης κ.Τάσος Καμούτσης,ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομβραίνας κ.Κωνσταντίνος Μπούγιας και ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων και νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εφημέριος της Δομβραίνας π.Στυλιανός,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Κοβάνης και Δαγδελένης και οι πρόεδροι της Ξηρονομής και των Χωστίων κ.κ.Στάθης Κεφαλάς και Σεραφείμ Δέδες.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου,καθώς και με την ρήψη δεκάδων πυροτεχνημάτων, που στόλισαν τον ουρανό του χωριού.

Καλά Χριστούγεννα 

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά