Λεβαδειακός: Η πρώτη αποστολή στο 2024

Η πρώτη αποστολή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σαν τεχνικός του Λεβαδειακού για το αυριανό (Τετάρτη, 3/1 – 15:00′) ματς στην Κοζάνη, στο “ποδαρικό” στο νέο έτος!

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο νέο προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός, στον Αγιο Σπυρίδωνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παιχτών για τον αυριανό (Τετάρτη, 3/1 – 15:00′), αγώνα, απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Δ.Α.Κ. Κοζάνης, για την 15η αγωνιστική (2η του β’ γύρου), της Α’ φάσης (κανονική περίοδος) του Α’ (βόρειου) ομίλου της “Super League 2”.

Με αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα κάνει “ποδαρικό” στο 2024, αλλά και ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού ο νέος προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος (στην δεύτερη θητεία του).

Οπως ανακοίνωσε η “πράσινη” Π.Α.Ε., ο νέος τεχνικός ανακοίνωσε 20μελή αποστολή και σε αυτή συμπεριέλαβε τους τρεις τερματοφύλακες: Γκροφ, Στογιάνοβιτς και Αγγελόπουλο, τους: Τσάπρα, Λιάγκα, Τσελεπίδη, Βήχο, Λόπεθ, Ντεντάκη, Χάμοντ, Μεχία, Νίκα, Συμελίδη, Κουάντρα, Γιαννιώτα, Ρομό, Πολέτο και Τσιριγώτη καθώς και τους νεαρούς Κασέμι και Τσάρα.

starsports.gr

Σχετικά