Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Γεωργίου, του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη, της Αντιπεριφερειάρχη  Πολιτισμού & Τουρισμού Φανής Παπαθωμά, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νάνσυς Χέβα, του Αντιδημάρχου Νότη Αγνιάδη, των περιφερειακών  Συμβούλων Ιωάννη Περγαντά και Γεώργιου Αγγελόπουλου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Συλλόγου των Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»,στον φιλόξενο χώρο του Villa Electus!
Η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου ιδιαίτερα συγκινητική.
Στην παρέα μας Πρόεδροι & εκπρόσωποι των Συλλόγων:Εννέα Μούσες Αγ.Τριάδας,του Συλλόγου Γυναικών Αγ.Νικολάου Λιβαδειάς,του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς,του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο μουσικό μεσημέρι που περάσαμε μαζί!
Το δώρο για τον τυχερό της βασιλόπιτας ειδικά φιλοτεχνημένο από τον εικαστικό -μέλος του Δ.Σ.- Τάσο Τσολαρίδη με την επωνυμία «Στιγμές».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ» για την υπέροχη βασιλόπιτα,
στην εταιρεία το « Μαρτυρικό Δίστομο & οι 218 σφαγιασθέντες», στα Άνθη -Φυτά «Τούλα».
Ευχαριστούμε την υπέροχη Λίλιαν Μαδιανού,τον Στέλλιο Κασινά,τον Γιώργο Δημητρίου για τις μουσικές,χορευτικές στιγμές που μας χάρισαν.
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!!!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Τριαντάφυλλος Υφαντίδης
Η Γ.Γραμματέας
Φανή Παναγιώτου

Σχετικά