Πρωτέας Σχηματαρίου: Κοπή πίτας με βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις! (pics)

Θεσμό αποτελεί για το τοπικό μπάσκετ η ετήσια κοπή πίτας του Πρωτέα Σχηματαρίου που συνοδεύεται πάντα από βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις στα τμήματα της ομάδας που κατέκτησαν πρωταθλήματα ή διακρίθηκαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και με ειδικές βραβεύσεις σε τιμώμενα πρόσωπα.

Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας Γιώργος Βουγέσης, ο Αντιδήμαρχος Τανάγρας Φώνης Χαρίσης και ασφαλώς οι αθλητές και οι φίλοι της ομάδας που κατέκλυσαν το εντυπωσιακό Ginis View στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Βίλλυ Καπάζογλου που ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία του και ειδικά την Περιφέρεια Βοωτίας, το Δήμο Τανάγρας και το Ginis View για την άψογη φιλοξενία, ενώ πριν τις απονομές μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αξία του αθλητισμού αλλά και της συμμετοχής, όπως και ο έφηβος Απόστολος Μπέτα που στην τελευταία του χρονιά ως μέλος της ομάδας, ευχαρίστησε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα στο σύλλογο, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά σε ανθρώπους που σημάδεψαν την πορεία του Πρωτέα, συγκινώντας με τα λόγια του και κερδίζοντας παράλληλα το πιο θερμό χειροκρότημα!

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Χαντζής έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των όσων πέτυχε η ομάδα την περσινή περίοδο, αλλά και των στόχων που διεκδικεί φέτος, κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι ο Πρωτέας Σχηματαρίου είναι η μοναδική ομάδα της ΕΣΚΑΣΕ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα U-21, ολοκληρώνοντας αήττητη την α’ φάση των αγώνων απέναντι σε ομάδες των Αθηνών!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπανούτας έκανε την κοπή πίτας ευχόμενος υγεία και επιτυχίες στο σύλλογο, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους παρευρισκόμενους.

Βραβεύτηκαν:

  • Το τμήμα Παμπαίδων που κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα 2022-23 με την απονομή να κάνει ο Αντιδήμαρχος Τανάγρας Φώνης Χαρίσης.
  • Το τμήμα Εφήβων που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ 2022-23. Την απονομή έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας Γιώργος Βουγέσης.
  • Οι προπονητές της ομάδας Ηλίας Χαντζής και Ελένη Ευμορφοπούλου. Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης.
  • Οι χορηγοί της ομάδας: ΕΛΒΑΛ με τον Διευθυντή Γ. Κουφοπάνο να βραβεύει ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Μπανούτας, η Οικογένεια Καββά με την απονομή να κάνει το μέλος του Δ.Σ. του Πρωτέα Ηλίας Μπέτα και ο Χρήστος Νικολάου με την απονομή να γίνεται από τη Θεανώ Κυριάκου.
  • Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, του οποίου το έπαθλο παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο του Πρωτέα Σχηματαρίου Χρήστο Καββά, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης.
  • Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Stereabasket.gr Παναγιώτης Νικολάου με την απονομή να κάνει η Βίλλυ Καπάζογλου.
  • Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αργύρης Κουβάρας που βραβεύτηκε από τους παίκτες της μικτής ΕΣΚΑΣΕ 2009 & 2010 Γ. Χαντζή, Σ. Χουλιαρά, Ρ. Σολομωνίδη, Ν. Λαζάρου, Σ. Ντανάση.
  • Ο Κωνσταντίνος Χαντζής ως ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που φόρεσε το Εθνόσημο, με την απονομή να γίνεται από τον Ηλία Χαντζή.
  • Το βραβείο ”Τάσος Μπαλάφας” που θεσμοθετήθηκε φέτος, απονεμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης για το ήθος του στον αθλητή της ομάδας Παναγιώτη Χαρίση από την Ελένη Ευμορφοπούλου.
Για να δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κοπή πίτας πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά