Η Ένωση  Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας καταγγέλλει τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Θήβας!

nosokomeio thivas kefiap-

Η Ένωση  Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας (ΕΝΙΒ) καταγγέλλει τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας!

Με Αναφορά που κατέθεσα προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Γεωργιάδη, έφερα άμεσα στη Βουλή το ψήφισμα-καταγγελία της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας για την δραματική έλλειψη ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στο                       ΓΝ Θήβας, που δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.  

Η σοβαρή υποστελέχωση που παρατηρείται εδώ και μήνες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), στη Χειρουργική, αλλά και στην Παθολογική Κλινική, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις εφημερίες, αλλά και στη σωστή περίθαλψη των ασθενών.

Στηρίζουμε το αίτημα των νοσοκομειακών γιατρών για άμεση κάλυψη όλων των οργανικών κενών του ΓΝ Θήβας με μόνιμο προσωπικό, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις!

Η κυβέρνηση θα βρει την κοινωνία απέναντί της αν χρησιμοποιήσει την υποστελέχωση, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της, ως άλλοθι για τη συγχώνευση ή την κατάργηση του Νοσοκομείου!

Η Αναφορά είναι διαθέσιμη εδώ:

https://drive.google.com/file/d/11L8gqjXewoo4tuTAB5NFJ5bKDt140TgF/view?usp=sharing

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά