Γκλέτσος για Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σχόλια που ακολούθησαν.

Στην αρχική του ανάρτηση ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει λόγο για «απογοήτευση» χρησιμοποιώντας τη λέξη «παιδί» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνοντας ότι «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

Απαντώντας, δε, σε φίλη του η οποία έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας αν και χαρακτηρίζει «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός» στη συνέχεια αναρωτιέται «τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».

Στη συνέχεια του διαλόγου άλλος φίλος του Απόστολου Γκλέτσου του επισημαίνει για τον Στέφανο Κασσελάκη πως από όταν μίλησε για τα stock options «έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν», απαντά «σωστό και αυτό δυστυχώς, δυστυχώς… φαρμακωθηκα… κανείς όμως κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε… ποιος υπογράφει;».

Στον διάλογο στον «τοίχο» του κ. Γκλέτσου τέθηκε και όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» στη βάπτισή του, με τον Απόστολο Γκλέτσο να σχολιάζει «τον είδα με τα μάτια μου και τον άκουσα με τα αφτιά μου στην τηλεόραση. ΣΟΚ μπροστά στον Επισκοπο, Αμερικής».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας «έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως…».

Στο επιχείρημα, δε, συνομιλητή του ότι όλα οφείλονται στην προέλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ομογένεια, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «αν αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για αρχηγό αριστερού κόμματος που κυβερνησε, τι να πω, Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος…».

Όταν, στη συνέχεια, συνομιλητής του αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τις αναφορές που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα θρησκείας, ο Απόστολος Γκλέτσος γράφει «δεν υπάρχει σύγκριση και δεν μιλώ μόνο για το τελευταίο που ξεχείλισε το ποτήρι είναι πολλά πάρα πολλά… η τελευταία από Ευαγγελάτου επίδειξη πλούτου. Στην αριστερά ας μάθει υπάρχει η Στράτευση…ψιλά γράμματα; Όχι».

Σε φίλη του, τέλος, που ζητά να μην υπάρχει απογοήτευση αλλά αντίθέτα στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι κατηγορηματικός: «όχι μέχρι εδώ … ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».

Σχετικά