Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων για την Άλωση της Πόλης

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα μέσα σε αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League…

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Πειραιωτών προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 6:30 το πρωί της Παρασκευής, 19 Απριλίου και μόλις οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την εμφάνισή του αποθεώθηκαν από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να επιφυλάξει υποδοχή ηρώων μετά την Άλωση της Πόλης.

Με καπνογόνα και συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές της Κωνσταντινούπολης, «πνίγοντας» στις αγκαλιές τους παίκτες των Πειραιωτών, που έγραψαν ιστορία, αφού για πρώτη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν το Ευρωπαϊκό, ενώ φυσικά τρομερή αποθέωση γνώρισε ο μεγάλος ήρωας των «ερυθρόλευκων», Κωνσταντίνος Τζολάκης, με τους φίλους των Πειραιωτών να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του νεαρού πορτιέρε μόλις έκανε την εμφάνισή του.

Με πληροφορίες από SDNA

Σχετικά