«Ραντεβού» στις κάλπες του Οκτωβρίου: Πέντε οι υποψήφιοι στην «κούρσα» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Μεγαλώνει η λίστα των διεκδικητών

Ραντεβού τον Οκτώβριο στις εσωκομματικές κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δίνουν έως τώρα πέντε υποψήφιοι, με τη λίστα να μην αποκλείεται να μεγαλώσει κι άλλο.

Εκτός από τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο που ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, σήμερα ήρθε η σειρά της Μιλένας Αποστολάκη και του Μιχάλη Κατρίνη να ανακοινώσουν υποψηφιότητά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, να υπάρξουν και άλλοι διεκδικητές. Μεταξύ αυτών ακούγονται τα ονόματα του Χάρη Καστανίδη, του Παύλου Χρηστίδη, της Άννας Διαμαντοπούλου, καθώς και της Νάντιας Γιαννακοπούλου. Η τελευταία, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Θα ανακοινώσω άμεσα την απόφασή μου- είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή» και πρόσθεσε ότι θέλησή της είναι να εκφράσει «τον χώρο του Κέντρου και της μεταρρυθμιστικής κεντροαριστεράς».

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, όπως είχε αποκαλύψει ήδη από την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Χατζηνικολάου, πληροφορίες φέρουν να πληθαίνουν οι εισηγήσεις στην πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ώστε να κατέλθει στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος. Αν και η ίδια μέχρι στιγμής ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με πλειάδα στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να βολιδοσκοπηθεί το κλίμα.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο