Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της ανήλικης, που την είδαν να πεθαίνει ακαριαία μπροστά στα μάτια τους το απόγευμα της Παρασκευής – «Το παιδί μου έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε» τα λόγια του πατέρα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την αδικοχαμένη Δωροθέα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 13 ετών, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στην παραλία Ποσείδι, στη Χαλκιδική, όπου βρίσκονταν με τους γονείς της την περασμένη Παρασκευή.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, ενώ η σορός της έφτασε στην εκκλησία, λίγο μετά τις 10 το πρωί, σε λευκό φέρετρο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της ανήλικης, που την είδαν να πεθαίνει ακαριαία μπροστά στα μάτια τους, οι συγγενείς και οι συμμαθητές της Δωροθέας που έσπευσαν για να της πουν το τελευταίο αντίο και να την αποχαιρετήσουν.

kideia_xalkidiki2
kideia_xalkidiki3
kideia-1
kideia-2
kideia-3
kideia-4

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, το λευκό φέρετρο βγήκε από την εκκλησία με χειροκρότημα, ενώ μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Φάρου Νέων Μουδανιών τραγούδησαν το «Τώρα νυφούλα μου χρυσή».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο