Α.Ο. “Ελλοπιακός”: Κρίσιμη γενική συνέλευση!

Την Δευτέρα, 8/7, στις 20:00′, στο πνευματικό κέντρο της Ελλοπίας, θα πραγματοποιηθεί η εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευση των μελών του σωματείου!

Στον “τοίχο” (λογαριασμό) που διατηρεί στο “facebook” ο Α.Ο. “Ελλοπιακός”, στον οποίο δεσπόζει η φωτογραφία του Στάθη Χατζηλάμπρου, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, ανέβηκε χθες (2/7) το παρακάτω κείμενο (“post”) που ανακοινώνει την σύγκληση της “τακτικής” γενικής συνέλευσης των μελών της δύναμης του σωματείου.

Οι εργασίες της γ.σ. ορίστηκε να πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα, 8 Ιουλίου, στο πνευματικό κέντρο της Ελλοπίας, με ώρα έναρξης στις 20:00′!

Η γ.σ. χαρακτηρίζεται ως εκλογο-απολογιστική καθώς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν το σώμα είναι, αρχικά, η έγκριση των πεπραγμένων (του οικονομικού και του διοικητικού απολογισμού) του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και κατόπιν η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου δ.σ. που θα οδηγήσει το σωματείο στο εξής!

Η ανακοίνωση:

Έγινε σήμερα το τρίτο σε 20 μέρες ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας που είχε σαν σκοπό την ενημέρωση των μελών και των φίλων για την εκτίμηση της πορείας για την επόμενη μέρα.

Με ομόφωνη απόφασή του ορίστηκε η

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ και ΩΡΑ: 8.00 μμ στο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΟΠΙΑΣ για την ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με θέματα:

Α) Απολογισμός οικονομικών και έργου

Β) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο