Θρήνος για τη 44χρονη Γεωργία που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου-ΒΙΝΤΕΟ

H άτυχη γυναίκα έπινε τον καφέ της στην πλατεία του Λιτόχωρου – Το τελευταίο αντίο την Κυριακή 14 Ιουλίου

Θρήνος επικρατεί στο Λιτόχωρο Πιερίας για το χαμό της 44χρονης Γεωργίας, που έχασε τη ζωή της αναπάντεχα, όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες, γύρω στις 10 το βράδυ. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Δέκα άτομα σήκωσαν το κλαδί

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας σοκάρουν και δείχνουν το μέγεθος του κλαδιού που αποκολλήθηκε από το τεράστιο δέντρο καθώς και τα σπασμένα τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες χρειάστηκαν δέκα άτομα προκειμένου να μετακινήσουν το βαρύ κλαδί προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

Η οικογένεια διέμενε στο Λιτόχωρο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού συζύγου σε μονάδα της περιοχής και είχε δύο ανήλικα παιδιά.

Η κηδεία της άτυχης Γεωργίας θα γίνει αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Κοινότητας Καλλιφωνίου Καρδίτσας.

Σχετικά