Α.Ο. “Ελλοπιακός”: Το νέο Δ.Σ. – Πρόεδρος ο Σύρος Μποκούζης

Πρώτη απόφαση των μελών του νέου δ.σ. του σωματείου ήταν να αναθέσουν την τεχνική ηγεσία στον έμπειρο, προπονητή, κυρίως στις μικρές ηλικίες, Κώστα Σταμούλη!

Το άρθρο μας της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, που αφορούσε στον Α.Ο. “Ελλοπιακός” έφερε τον τίτλο “Τέλος εποχής” μιας και την Δευτέρα, 8/7, κατά την διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης των μελών του σωματείου αποχώρησε από τα διοικητικά ο πρόεδρος, Τάσος Καμούτσης καθώς, επίσης και τρία έμπειρα μέλη του διοικητικού συμβουλίου!

Αναφέραμε οτι εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από άτομα τα οποία ήταν και στο παρελθόν στην διοίκηση του σωματείου καθώς και από κάποια νέα τα οποία εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να “εμπλακούν” και την διάθεση να βοηθήσουν!

Από χθες (Πέμπτη, 11/7), μπορούμε να αναφέρουμε οτι άρχισε μια νέα εποχή για το σωματείο της Ελλοπίας, που μετά από την εντυπωσιακή του πορεία στη σεζόν 2023-2024, στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μόνο φίλους θα πρέπει να έχει σε όλη την Ελλάδα!

Στην πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, λοιπόν, έγινε η συγκρότησή του σε σώμα καθώς έγινε η κατανομή των αξιωμάτων.

Την θέση του προέδρου κατέλαβε ο γνωστός, Σύρος Μποκούζης (φωτο), επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του δ.σ.

Είχαμε αναφέρει, δε, οτι αποφασίστηκε η ομάδα να μην “κατέβει” στην Γ’ Εθνική, αλλά να δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και να ρίξουν το βάρος στα νέα παιδιά μιας και υπάρχει πρόσφορο έδαφος (“κληρονομιά” κι από το πέρασμα από την Γ’ Εθνική) και υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα αφού, παρά το όσα έχουν γίνει, στηρίζεται από τους πιστούς χορηγούς της καθώς, επίσης, οτι σχεδόν έχει “κλείσει” και ο προπονητής που θα αναλάβει έναν “διπλό” – “συνδετικό” ρόλο!

Ο προπονητής που πήρε το “χρίσμα” και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε ένα δύσκολο, κομβικό, χρονικό σημείο, για το σωματείο, είναι ο Κώστας Σταμούλης, ο οποίος είναι έμπειρος τεχνικός, κυρίως στις μικρές ηλικίες, μέσα από την ενασχόλησή του και με τον Α.Γ.Σ. “Ο Ιόλαος” Θήβας!

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Σήμερα, 11 Ιουλίου του 2024, συνεδρίασε για πρώτη φορά το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση, διάρκειας δύο ετών και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μποκούζης Σύρος

Αντιπρόεδρος: Κολυμπίρης Αναστάσιος

Γενικός Γραμματέας: Λαζάρου Σπυρίδωνας

Ταμίας: Καμούτσης Σωτήριος

Έφορος: Κουτσούρης Χαράλαμπος

Γενικός Αρχηγός: Μπεκρής Ιωάννης

Μέλος: Κουτσούρης Άρης

Μέλος: Σταματέλος Ιωάννης

Μέλος: Τυπάλδος Άγγελος

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η οργάνωση της νέας χρονιάς, με πρώτη απόφαση την επικύρωση της συμφωνίας με τον νέο προπονητή της ομάδας μας, τον Κώστα Σταμούλη.

Ο Κώστας, γνωστός για την προπονητική και ποδοσφαιρική του παρουσία στην Βοιωτία με ειδική αναφορά στις ακαδημίες πιστεύουμε ότι, θα μας βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων που θέσαμε για την νέα σεζόν.

Να του ευχηθούμε καλή αρχή και καλή ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς επίσης σε όλη την ποδοσφαιρική Βοιωτία.

starsports.gr

Σχετικά