Αυλαία για το 11ο Φεστιβάλ Αρβανίτσας με πάνω από 10.000 θεατές

Έπεσε η αυλαία του 11ου μουσικού φεστιβάλ της Αρβανίτσας, με τον εκπληκτικό και αιώνια “έφηβο” Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε μια μοναδική συναυλία που κράτησε ως και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το τριήμερο Φεστιβάλ στην καρδιά του Ελικώνα, που διοργανώνεται από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κυριακίου, με τη στήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Στερεά και όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 10.000 υπολογίζονται φέτος οι επισκέπτες, πολλοί εκ των οποίων κατασκήνωσαν στο δάσος ή διέμειναν σε καταλύματα των γύρω χωριών, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του βουνού των Μουσών και πλειάδα αξιόλογων καλλιτεχνών.

Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας, Ιουλία Καραπατάκη, Λεωνίδας Μπαλάφας κ.α γνωστοί τραγουδοποιοί συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση καθώς επίσης και οι Λιβαδείτες Ανδριάνα Δημητρίου και Δημήτρης Ματσώτας.

Το Φεστιβάλ δίνει πνοή στην περιοχή, προβάλλει τον φυσικό μας πλούτο, συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη και προσφέρει ποιοτικό θέαμα, προσελκύοντας πλήθος νεολαίων και όχι μόνο.

Πηγή:siriosfm.gr

Σχετικά