Eμπαιγμό και περιφρόνηση της μείζονος πλειοψηφίας καταγγέλει ο Γ.Γιαννακόπουλος στο σοβαρό θέμα της Κωπαΐδας

ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ
ΚΩΠΑΪΔΑΣ.

Καμία ενημέρωση από τη Δημοτική αρχή για τη χτεσινή συνάντηση στην περιφέρεια που αφορούσε και το οξύ πρόβλημα στην Κωπαΐδα.

Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι έγινε χθες η αναβληθείσα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς κύριο Σπανό που είχε προγραμματιστεί από μέρες και στην οποία θα είχαμε εκπροσώπηση όπως εδώ και μέρες μας διαβεβαίωνε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Τα ερωτήματα είναι πολλά:

1) Γιατί αυτή η μυστικότητα;

2)Γιατί ενώ οι ίδιοι μας ενημέρωναν για την επικείμενη συνάντηση στη Αλίαρτο, μετά σε άλλο μέρος, μας έγραψαν “στα παλαιότερα των υποδημάτων τους;”

3)Γιατί δεν υπήρχε εκπροσώπηση των αγροτών παρά μόνο αιρετών;

4) Δε θα έπρεπε ο κύριος Περιφερειάρχης να βρίσκεται στην έδρα του Δήμου και όχι να συνεδριάζει από μακριά από την πηγή του προβλήματος; Μήπως θέλει να αποφύγει τις αντιδράσεις των αγροτών;

Εμείς θέλουμε να καταστήσουμε ξανά σαφές ότι χωρίς συνεργασία δεν αντιμετωπίζεται ένα πρωτοφανές πρόβλημα του αγροτικού πληθυσμού και θα συνεχίσουμε να τονίζουμε ότι ειδικά ο Δήμος μας βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Να κηρυχθεί με απόφαση και να προωθηθεί το θέμα της καταγραφής των ζημιών, που θα οδηγήσει σε αποζημιώσεις.

Αλλά ακόμα κι αυτό να γίνει δεν έχουμε πάρει απαντήσεις για το τι “μέλλει γενέσθαι” την υπόλοιπη αρδευτική περίοδο.

Όσο για τη Δημοτική αρχή που μάλλον θέλει να μας παραγκωνίσει θα τη συμβουλεύαμε να είναι πιο συνεπής σε αυτά που λέει. Επίσης καλό θα ήταν πριν λύσει το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης νερού στην Κωπαΐδα να φροντίσει το πράσινο στον ιστό της πόλης που έχει καταστραφεί και ξεραθεί.

Αυτό σίγουρα είναι ευκολότερο αλλά δυστυχώς και αυτό έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

Σχετικά