Στο Πέρα Χωριό ο δήμαρχος Λεβαδέων για το κλείσιμο της γέφυρας του Μακρισαίου Ποταμού

Ο κ. Δημήτρης Καραμάνης – Δήμαρχος Λεβαδέων και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας κ. Γιώργος Λιανός συναντήθηκαν την Τετάρτη 17/07 με τους κατοίκους του Πέρα Χωριού σε μία δίωρη συζήτηση ανταλλαγής απόψεων για το θέμα του κλεισίματος της γέφυρας του Μακρισαίου Ποταμού.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι οι διαδικασίες ανακατασκευής της γέφυρας της οδού Αγίου Αθανασίου προχωρούν με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος πάντα σε συνεννόηση και σε συνεργασία με την Περιφέρεια.
Ταυτόχρονα λαμβάνεται μέριμνα και για περαιτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν την πρόσβασή τους στο χωριό. Επίσης τους ενημέρωσε ότι θα γίνουν στον οικισμό συνοδευτικά έργα όπως η τσιμεντόστρωση της πλατείας της εκκλησίας Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και Αγ. Νικολάου.
Ενημέρωσε επίσης ότι η ανακατασκευή της γέφυρας θα γίνει με ταυτόχρονη διαπλάτυνση και διευκόλυνση της κυκλοφορίας με νέες υψομετρικές μελέτες και στη συνέχεια θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Αγίου Αθανασίου.
Ο κ. Δημήτρης Καραμάνης τόνισε πως: «Παραμένουμε πάντα στη διάθεση των πολιτών για συζήτηση. Η επαφή με τους κατοίκους είναι πάντα γόνιμη. Τρέχουμε το θέμα όσο γίνεται πιο γρήγορα για επιστροφή σε μία ασφαλέστερη καθημερινότητα».

Σχετικά