Tελετη Βράβευσης μαθητών/τριών από το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Βοιωτίας

«Τελετή βράβευσης διακριθέντων μαθητών/τριών του Νομού Βοιωτίας σε ΟΛΟΥΣ τους Διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που έγιναν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024»

ΚΥΡΙΑΚΗ 6-10-2024 στις 6:30μ.μ.

στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά 321 00

Ήρθε η ώρα της φετινής γιορτής των Μαθηματικών στη Βοιωτία! Το Παράρτημα Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με χαρά σας προσκαλεί στη βράβευση των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024:

• «Ο ΘΑΛΗΣ» (84ος πανελλήνιος διαγωνισμός για μαθητές της β΄, γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου) και «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και Ελληνικής Ολυμπιάδας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

• «Ευάγγελος Σταμάτης Ι» και «Ευάγγελος Σταμάτης ΙΙ» (12ος τοπικός διαγωνισμός για μαθητές της Α Γυμνασίου)

• «6ος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» (για τους συνδρομητές του ομώνυμου περιοδικού από β΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου)

• «18ος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» (του περιοδικού Μικρός Ευκλείδης για μαθητές/τριες Ε΄και ΣΤ΄ Δημοτικού σχολείου)

Οι Διευθυντές/ντριες και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που θα παραστούν στην ιδιαίτερη αυτή σχολική διάκριση θα μοιραστούν με τους μαθητές και τις οικογένειές τους τη σημαντική αυτή στιγμή καθώς θα απονείμουν τους επαίνους και τα βραβεία στους δικούς τους μαθητές/τριες !

Φέτος το παράρτημα μας σε συνεργασία με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Δ. Κυριτσόπουλο και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Γιώτα Σιδερά Χουλιάρα προγραμμάτισε η βράβευση για όλα τα σχολεία της Βοιωτίας και όλους τους διαγωνισμούς να γίνει την

ΚΥΡΙΑΚΗ 6-10-2024 στις 6:30μ.μ.

στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά 321 00

Μαζί μας θα βρίσκεται η ταλαντούχα stand up comedian

Χρύσα Κατσαρίνη,

η οποία με το ιδιαίτερο χάρισμά της έχει αναλάβει ώστε η γιορτινή και ξεχωριστή αυτή ημέρα να μείνει αξέχαστη στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους διευθυντές/ντριες, στους γονείς και στους οικείους.

Οι διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων θα ενημερώσουν τους μαθητές/τριες τους σχετικά με τη ημέρα και ώρα της βράβευσης μεριμνώντας επίσης και για τους μαθητές που άλλαξαν σχολική βαθμίδα.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Βοιωτίας της ΕΜΕ

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος ΕΜΕ Βοιωτίας ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γραμματέας ΕΜΕ Βοιωτίας ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ακολουθεί παράρτημα με όλα τα ονόματα όσων διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2023-24.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο