Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή νεαρών – Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 20χρονος

Συνελήφθη ένας 21χρονος ο οποίος επίσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο συνεπλάκησαν δυο νεαροί που έχουν προσωπικές διαφορές στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά αυτή τη φορά η πάλη τους είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να τραυματίσει σοβαρά τον άλλον με μαχαίρι, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε από χτυπήματα.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου διακομίστηκε αιμόφυρτος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα ένας 20χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας ωστόσο διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ο 21χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στο σπίτι του, όπου έγινε έρευνα και βρέθηκε το μαχαίρι της επίθεσης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά διακομίστηκε και αυτός στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι και το μάτι. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση κατά του 20χρονου ότι τον χτύπησε και με τη λαβή ενός αιχμηρού αντικειμένου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο τραυματίας, ενώ αναζητείται και ο αδελφός του σε βάρος του οποίου ο 21χρονος υπέβαλε μήνυση για απειλή και εξύβριση.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η συμπλοκή, η οποία ήταν η δεύτερη μεταξύ των νεαρών, καθώς είχαν έρθει στα χέρια και το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο