Χαλκίδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και βγήκαν στα μπαλκόνια οι κάτοικοι στην Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων, από τον εκκωφαντικό κρότο μιας έκρηξης που διέλυσε το ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας το οποίο είναι τοποθετημένο έξω από τα γραφεία του ΚΕΠ στην κεντρική πλατεία της περιοχής, στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τοποθέτησαν πίσω από το μηχάνημα τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη προκαλώντας ζημιές στο ΑΤΜ και στο εσωτερικό του κτιρίου. Στην συνέχεια, επιχείρησαν να παραβιάσουν με την χρήση τροχού το σημείο όπου βρίσκονταν οι κασετίνες, χωρίς να τα καταφέρουν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το όχημα των δραστών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα απομονωμένο σημείο στην Βαρυμπόμπη και εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους, ενώ στον τόπο της έκρηξης έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που συνέλεξαν και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο