Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πλάκας Δηλεσίου

Προέγκριση της οικοδομικής του άδειας από το Τ.Ε.Ε.

Στις 8/10/2024 αναρτήθηκε στη Διαύγεια η υπ’ αρ. 1204319 απόφαση του ΤΕΕ για την προέγκριση της Οικοδομικής Αδείας της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πλάκας Δηλεσίου, επί της οδού Αγίου Γεωργίου, στα Πρώτα Δηλεσίου με εμβαδό οικοπέδου 7.239,14τμ. Κύριος του έργου είναι η εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., ως εξουσιοδοτημένος νόμιμος εκπρόσωπος.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

«Η προέγκριση της οικοδομικής άδειας είναι πλέον γεγονός κι αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση σύντομα της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πλάκας Δηλεσίου, μετά από 22 χρόνια που το σχολείο αυτό υπάρχει μόνο στα χαρτιά.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεμπλοκάρουμε τις διαδικασίες και σήμερα επιτέλους να είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την ανέγερσή του.

Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την ΚΤΥΠ Α.Ε. και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που μέσω των χρηματοδοτικών της εργαλείων θα χρηματοδοτήσει το έργο, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και την Τεχνική μας Υπηρεσία, τους οποίους  θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω για τη σημαντική τους συνδρομή.

Η Διοίκησή μας κάνει καθημερινά αγώνα δρόμου σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η χρηματοδότησή του έργου, αποδεικνύοντας καθημερινά με πράξεις κι όχι με λόγια ότι η Παιδεία αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας, στην οποία και επενδύουμε πάντα με υπευθυνότητα και προγραμματισμό!».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο