Οι συνταξιούχοι της Λιβαδειάς συμμετέχουν στην κινητοποίηση των υγειονομικών την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Τα συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία Λιβαδειάς στηρίζουν την κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, έξω από το Τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση των συνταξιούχων

Τιμάμε τη Μέρα της Τρίτης Ηλικίας αγωνιστικά, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν εμάς και τα παιδιά μας και διεκδικούμε στο ακέραιο συνολικά το πλαίσιο των αιτημάτων μας
Δεν δεχόμαστε την κοροϊδία, την ασυνέπεια και τον αποπροσανατολισμό της κυβέρνησης και μερίδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που συνεχίζουν και μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως αυξήσεις τα ποσοστά που αναφέρθηκαν, αλλά ως παραπέρα μείωση του
εισοδήματός μας όταν αυτά δεν καλύπτουν την αυξανόμενη ακρίβεια του τελευταίου διαστήματος και δεν περιλαμβάνουν τις επικουρικές. Καταδικάζουμε τη λογική κόστους – κέρδους.
Δεν ανεχόμαστε και δεν αντέχουμε τη θανατηφόρα ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την εμπορευματοποίηση της Υγείας, των φαρμάκων, τις δραματικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην εμπορευματοποίηση των πάντων, στη λογική ότι όποιος έχει
χρήματα να πληρώνει θα ζει και όποιος δεν έχει θα πεθαίνει. Αρκετά έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε, εισφορές βγαλμένες με τον ιδρώτα μας.

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό για την Κοινωνική Ασφάλιση και κατάργηση της μίας από τις δύο εθνικές συντάξεις, που αφορούν κατά κύριο λόγο τις συντάξεις χηρείας.
Οι συνταξιούχοι δεν είμαστε βαρίδια. Θέλουμε να έχουμε την υγειά μας και να μην μας πετάνε στους σύγχρονους Καιάδες.

– Αύξηση χρηματοδότησης και πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς άλλα και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κέντρα Υγείας και Αγροτικά Ιατρεία.
– Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της
υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης.
Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι τους, γιατί μας αφορά όλους!

Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι τους, γιατί μας αφορά όλους!
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο