Παντρεύεται ο Χάρης Δούκας τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα – Βίντεο με τις δηλώσεις του γαμπρού και φωτογραφίες

Έφτασε στην εκκλησία η νύφη – Ο δήμαρχος Αθηναίων, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, παντρεύεται την αγαπημένη του στον τόπο καταγωγής της, στη Θήβα

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη.

Δείτε βίντεο από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, συνοδεύομενη από τον πατέρα και τον αδερφό της:

Λίγο μετά τις 19:10, εν μέσω χειροκροτημάτων, έφτασε στην εκκλησία η νύφη κι αμέσως μετά φίλησε τον Χάρη Δούκα. 

doukas__6_
doukas__7_
doukas__5_

Στην εκκλησία έφτασε λίγο μετά τις 18:30 ο δήμαρχος Αθηναίων για να περιμένει την αγαπημένη του. Όπως φαίνεται στο βίντεο προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο κ.Δούκας δέχεται τις ευχές από τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο. «Είμαι πολύ χάρουμενος» ακούγεται να λέει στον κόσμο για να προσθέσει «περιμένουμε τη νύφη».

doukas__4_
Ο Χάρης Δούκας έξω από τον χώρο της εκκλησίας
doukas__1_
doukas

Το μυστήριο τελούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος. 

doukas__2_
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης
doukas__3_
Η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη
gamos-douka__10_
gamos-douka__11_
gamos-douka__12_
gamos-douka__8_

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της, όπως και ο συνυποψήφιός του για τη δημαρχία της Αθήνας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. 

Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος. Στον γάμο ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που παρακολούθησαν το μυστήριο ήταν ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη. 

Οι δήμαρχοι που έδωσαν το «παρών» είναι του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ.Δούκα.

gamos-douka__2_
gamos-douka__3_
gamos-douka__4_
gamos-douka__5_
gamos-douka__6_
gamos-douka__7_

Θα ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα στις Αφίδνες, στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo.

Σήμειώνεται ότι ο Χάρης Δούκας προσκάλεσε στον γάμο του όλους τους συνυποψηφίους στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, μεταξύ των προσκεκλημένων, είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο