Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-2: Τιμώρησαν του ερυθρόλευκους οι Βοιωτοί

Πολύτιμο βαθμό πήρε στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Λεβαδειακός.

Ένας ψυχωμένος Λεβαδειακός πήρε πολύ μεγάλο αποτέλεσμα με αυτό το 2-2 από τον Ολυμπιακό. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να γυρίσουν το σε βάρος τους 2-0 σε ένα 2-2. Κάκιστος ο Ολυμπιακός για το πιο μεγάλο διάστημα του αγώνα και με γενικότερα κακή διαχείριση σε επίπεδο προσώπων και κακή τακτική.

Οι Βοιωτοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, έβγαλαν αντίδραση και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Γκέλα για τον Ολυμπιακό με το 2-2 στο φαληρικό γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής. Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 ισοφαρίστηκε σε 2-2 με τους φιλάθλους του στο τέλος να αποδοκιμάζουν και να αποχωρούν χωρίς να είναι ευχαριστημένοι. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός βράβευσε τους Ολυμπιονίκες του, Απόστολ Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή.
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Πώς ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε τον αγώνα σε σύστημα 4-2-3-1 με τους Τζολάκη στο τέρμα και Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι και Ροντινέι στην άμυνα. Εσε και Μουζακίτης ήταν στον άξονα κι οι Βέλντε, Τσικίνιο και Μασούρας ήταν πίσω από τον Ελ Καμπί.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την άλλη είχε τον Γκροφ στην εστία και τους Τσάπρα, Παπαδόπουλο, Λιάγκα και Μορέιρα στην άμυνα. Οι Τσοκάι, Λομαράνα και Πλέγας ήταν στον άξονα και οι Πεντρόζο, Γιαννιώτας και Όζμπολτ τοποθετήθηκαν στην επίθεση.
Εξαιρετικός Τσικίνιο έβαλε νωρίς μπροστά τον Ολυμπιακό, το 2-0 ο Ελ Καμπί και το 2-1 ο Οζμπολτ

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος των Βοιωτών από το ξεκίνημα και πριν καλά καλά φτάσουμε στο 22ο λεπτό είχε κάνει το σκορ 2-0. Στο 2ο λεπτό ο Τσικίνιο βγήκε απέναντι στον Γκροφ και σκόραρε με εξαιρετικό σκαφτό ωστόσο αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Σε 2ο χρόνο το γκολ του μέτρησε έπειτα από τσεκάρισμα μέσω VAR. Στο 11ο λεπτό ο Ελ Καμπί πήρε από κοντά την κεφαλιά αλλά ο Γκροφ έβγαλε τη μπάλα με επέμβασή του. Στο 17′ έπειτα από μπαλιά του Ορτέγα ο Μασούρας είχε ένα σουτ που έφυγε εκτός.

Στο 19ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι από χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ένα λεπτό μετά ο Ελ Καμπί σημάδεψε τη γωνία του Γκροφ για να κάνει το 2-0. Στο 25′ χάθηκε και άλλη φάση για γκολ από σουτ του Μασούρα που αποκρούστηκε δύσκολα. Οι Πειραιώτες είχαν και άλλες φάσεις που απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Στα τελευταία λεπτά του α’ 45λεπτου ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το ίδιο καλά το ματς αλλά το χειρότερο ήταν όταν δόθηκε παράβαση του Ντόι στον Ζίνι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Οζμπολτ με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Ο Λεβαδειακός από το 35′ και έπειτα έγινε πιο απειλητικός και μέσα από τις αλλαγές του βρήκε και το γκολ για το 2-1.

Ο Βέλντε δεν σκόραρε από καλή θέση αλλά το έκανε ο Γιαννιώτας για το 2-2

Στο 2ο 45λεπτο ο Λεβαδειακός θα σκόραρε ξανά. Αρχικά στο 54′ ο Βέλντε έπιασε από πολύ καλή θέση το σουτ που όμως δεν ανησύχησε τον Γκροφ. Ο Λεβαδειακός από την άλλη έκανε το 2-2 στο 57′ έχοντας σκόρερ τον άλλοτε ερυθρόλευκο Γιαννιώτα που βρήκε δίχτυα έπειτα από πολύ καλή κεφαλιά που προήλθε από τη συνεργασία του με τον Πεντρόζο.

Το 2-2

Ο Ολυπιακός ως προς τη συνέχεια δεν είχε καλή εικόνα και στο 74′ ο Ελ Καμπί αστόχησε με κεφαλιά από κοντά. Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο να παίζουν προς το τέλος έχοντας 3 στράικερ στο γήπεδο. Στο 90+ ο Ουκρανός στράικερ των Πειραιωτών είχε ένα σουτ που έβγαλε ο Γκροφ. Το 2-2 δεν άλλαξε ως τη λήξη του αγώνα.

MVP: Ο Γιαννιώτας. Ως ο σκόρερ του 2-2 για τον Λεβαδειακό, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Πολύ καλή αντιμετώπιση του αγώνα από τον κόουτς Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός με τις αλλαγές του άλλαξε δραστικά την εικόνα της ομάδας του. Κομβικοί για τον Λεβαδειακό οι 2 σκόρερ του και οι χαφ του.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο