Σπάνε τζάμια αυτοκινήτων κυνηγών στη Βοιωτία για να κλέψουν!

Σπάνε τζάμια αυτοκινήτων κυνηγών!

Η Βοιωτία δεν είναι καλός προορισμός για κυνηγούς! Η εξόρμηση εγκυμονεί κινδύνους από επιτήδειους που καραδοκούν για να «χτυπήσουν» τα Ι.Χ. τους.

Σε… τρίγωνο των Βερμούδων αναδεικνύονται το Μαυρομμάτι, τα Βάγια και η Κωπαΐδα, όπου τα αυτοκίνητα των κυνηγών γίνονται στόχος ομάδας που δρα στην περιοχή.

Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στο Μαυρομμάτι, το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου.

Εκεί, είχε την ατυχία να πάει για τσίχλες, ο Κ. Π. από το Πέραμα Αττικής, με τον 18χρονο γιο του

Οι δυο τους πάρκαραν το αυτοκίνητο τους στο χωματόδρομο και ανηφόρισαν σ’ ένα κοντινό λόφο για να πιάσουν καρτέρι.

«Μείναμε ως τις 12 το μεσημέρι. Το κυνήγι μας δεν πήγε καλά. Οι τσίχλες που περνούσαν ήταν ψηλωμένες. Δεν πειράζει. Κάναμε την βόλτα μας παρέα με τον γιο μου. Δεν ήταν καλή μέρα, αλλά έγινε χειρότερη, όταν επιστρέψαμε. Μας περίμενε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη. Βρήκαμε το αυτοκίνητό μας σπασμένο. Κάποιοι είχαν προσπαθήσει να ανοίξουν με λοστό την πίσω πόρτα κι όταν δεν τα κατάφεραν έσπασαν το πίσω τζάμι. Άνοιξαν τις ασφάλειες και το διέρρηξαν», περιγράφει την άσχημη εμπειρία τους ο πατέρας.

Οι δράστες πήραν από το αυτοκίνητο ένα σάκο με εργαλεία κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Είχαν σπάσει και το ντουλαπάκι του συνοδηγού, αναζητώντας, ενδεχομένως και χρήματα, που όμως δεν υπήρχαν.

«Αργότερα έμαθα ότι ανάλογες επιθέσεις έγιναν σε αυτοκίνητα πάλι κυνηγών και στα Βάγια, όπως και στην Κωπαΐδα», πρόσθεσε ο κ. Παππάς, ο οποίος δεν κατήγγειλε πουθενά το περιστατικό.

«Δεν πήγα στην αστυνομία. Θα ήταν χάσιμο χρόνου! Έχουν τόσα θέματα. Πού να ασχοληθούν και με τους κυνηγούς!», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση.

Όσον αφορά για την ταυτότητα των κλεφτών, ο ίδιος εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι Ρομά. «Και το 2017 είχαν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά με αυτοκίνητα κυνηγών και τότε η Αστυνομία είχε συλλάβει αθίγγανους της περιοχής», ανέφερε.

Ο 49χρονος τόνισε ότι θα ξαναπάει πάλι εκεί για κυνήγι. «Πηγαίνω σ’ αυτήν την περιοχή εδώ και 20 χρόνια. Δεν θα μου κόψουν το κυνήγι αυτοί. Όμως, πλέον θα προσέχω και θα έχω κοντά παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μου. Το περιστατικό αυτό το ανέφερα στην ιστοσελίδα σας, για να έχουν το νου τους και άλλοι κυνηγοί που θα επιλέξουν να κυνηγήσουν σ’ αυτό το τρίγωνο της Βοιωτίας».

Ο ίδιος, ταυτόχρονα μέσα στην ατυχία του, ευχαριστεί και την… τύχη του: «Θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν, αν πήγαινα στο αυτοκίνητο για να πάρω νερό ή κάτι άλλο και να έβλεπα κάποιους να το σπάνε. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα…»

 kynigesia.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο