Χειροπέδες σε εννέα για ναρκωτικά σε Θήβα και Χαλκίδα

-9- συλλήψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης

Εννέα (9) άτομα συνελήφθησαν συνολικά το τελευταίο διήμερο, εκ των οποίων έξι αλλοδαποί και τρεις ημεδαποί, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, μετά από διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών (4 άτομα), του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας (2 άτομα), του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας.

Ειδικότερα, σε -6- διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο