Αυτά έφταιξαν και ο Λεβαδειακός κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στα πλέι άουτ

Πώς εξήγησε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αν και προηγήθηκε με 1-0, τελικά ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα από τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος από την ήττα από τον Παναιτωλικό (1-2), τονίζοντας πως τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του προήλθαν από τα δικά τους ατομικά λάθη.
Αναλυτικά όσα είπε o προπονητής του Παναιτωλικού στην κάμερα της NOVA:

«Δεν πήγε καλά το πρώτο ημίχρονο για εμάς, παρότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς και προηγηθήκαμε, αλλά κάπου εκεί χάσαμε την ισορροπία μας. Για αρκετό διάστημα δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις και από δικά μας λάθη, δεχτήκαμε δύο γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε τις στιγμές μας και την κατοχή της μπάλας και πιέσαμε αρκετά, αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Ο Παναιτωλικός νομίζω πως έπαιξε έξυπνα με τον χρόνο, αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και κάπως έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια έγινε και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια:
«Να έχουμε καλές εμφανίσεις σε όλο το παιχνίδι και όχι σε ένα μόνο ημίχρονο και να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ φέτος», κατέληξε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο