Οι αγρότες της  Λιβαδειάς και του Ορχομενού στην Πανελλαδική επιτροπή μπλόκων

Ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς θα συμμετάσχει στη διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπών των αγροτικών μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι στη Λάρισα.

Η παρουσία του Συλλόγου στην επιτροπή στοχεύει στη “συλλογική έκφραση και ενίσχυση της φωνής του αγροτικού κόσμου, καθώς και στη συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σε όλη τη χώρα”.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς καλεί όλους τους αγρότες να “σταθούν ενωμένοι και ενεργοί στον κοινό αγώνα για δίκαιες λύσεις, βιώσιμη ανάπτυξη και σεβασμό στην αγροτική παραγωγή”.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί η κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών με συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες είναι αντιμέτωποι με τα οξυμένα προβλήματα του κλάδους τους και τις μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των ενισχύσεων τους λόγω του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο