“Τα ζώα μου αργά στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων“
Καταγγελία κτηνοτρόφων στο permissos.gr
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Αλιάρτου, καθώς ένα απλό σπάσιμο στο δίκτυο ύδρευσης σήμερα το πρωί έχει αφήσει χωρίς νερό τις κτηνοτροφικές μονάδες, δημιουργώντας έντονη ανησυχία για την υγεία των ζώων.
Δείτε τι καταγγέλουν:
Από απλό σπάσιμο που έκανε εργολάβος σε αγωγό κοντά στα κτήματα της Γεωπονικής, έμειναν από νερό πάνω από 1600 πρόβατα και 150 αγελάδες, όλα σταυλισμένα.
Οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, μας λένε να κουβαλήσουμε νερό γιατί θα ασχοληθούν από Δευτέρα.
Ρωτάμε τους υπεύθυνους.
Πως θα κουβαλήσουμε νερό για τόσα ζώα ; Γιατί δε λένε στον εργολάβο που το έσπασε να επισκευάσει τον αγωγό?
Ο Δήμαρχος λέει συνέχεια ότι στηρίζει τον πρωτογενή τομέα.
Έτσι μας στηρίζει? Τα ζώα έχουν τις ίδιες ανάγκες με τους ανθρώπους και δε μπορούν να περιμένουν πότε θα ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι.
Δείτε φωτογραφίες




