Παίκτης στην ομάδα μπάσκετ του Λοκρού Αταλάντης ο 28χρονος δικυκλιστής που καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε..», λέει στο LamiaReport ένας κάτοικος των Λιβανατών.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στη Λοκρίδα για το θάνατο του 28χρονο Δημήτρη Σοροπάνη από τις Λιβανάτες, ο οποίος νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην είσοδο της Λαμίας.

Ο Δημήτρης είναι γιος του Γιώργου Σοροπάνη, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών. Είχε Ασφαλιστικό Γραφείο στην Αταλάντη και έπαιζε μπάσκετ στο Λοκρό Αταλάντης.

Όλοι στη Λοκρίδα είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο ένα από τα καλύτερα παιδιά, που με την ευγένειά του, αλλά και το δυναμισμό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης δεν έτρεχε και δεν έκανε παράτολμα πράγματα με τη μηχανή του, γι αυτό οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι συνέβη πάνω στη γέφυρα και έγινε το μοιραίο. «Ο δρόμος εκεί είναι πιο στενός. Ίσως κάποιος οδηγός να τον έκλεισε ή να έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει κάτι. Αν κάποιος είδε κάτι ή γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Τροχαία….», λέει ένας από τους φίλους του στο LamiaReport.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πολύ άδικο να φεύγει έτσι ένας τόσο νέος και τόσο καλός άνθρωπος….», λέει στο LamiaReport ένας κάτοικος των Λιβανατών.

Δείτε το αντίο της ομάδας του στο Δημήτρη με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

Δείτε ακόμη

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος οδηγός μηχανής

Σχετικά