ΔΤ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

08/11/2022

H OM Σύριζα Π-Σ Θήβας θα συμμετάσχει με όλες της τις δυνάμεις στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία την Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2022. Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες της πόλης μας να παρευρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Θήβας στις 11.00 το πρωί.

Μιας απεργίας που διεκδικεί ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις που κατοχυρώνουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, φτηνό ρεύμα/καύσιμα/βασικά αγαθά απαραίτητα για την επιβίωση του λαού, μείωση των φόρων, προστασία της πρώτης κατοικίας, κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21), την υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, την κατοχύρωση εργασιακών και δημοκρατικών κατακτήσεων καθώς και την καθολική κοινωνική προστασία κυρίως της υγείας.

Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. Ζούμε μια περίοδο που η ακρίβεια δεν έχει πάτο και μας ζητάνε να δεχτούμε ως κανονικότητα την ακρίβεια και το χτύπημα των δικαιωμάτων μας. Μετά από 12 χρόνια άγριας λιτότητας και φτωχοποίησης εργαζομένων και μικρομεσαίων, βρισκόμαστε μπροστά στο φάσμα της απόλυτης ανέχειας, με τα λαϊκά νοικοκυριά να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές βιοτικές τους ανάγκες ενώ ταυτόχρονα η κατάσταση στο εργασιακό μέτωπο χειροτερεύει συνεχώς.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 9ης του Νοέμβρη έχει ως στόχο να θέσει τέρμα σε αυτή την άθλια και βάρβαρη αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική. Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΘΗΒΑΣ

Σχετικά