Συνεχίζεται ο “χορός” των χαμένων ευκαιριών για το Δήμο Λεβαδέων-Σε ρόλο θεατή η Δημοτική Αρχή του απερχόμενου Δημάρχου Γ. Ταγκαλέγκα

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ με τον Δημήτρη Καραμάνη

Συνεχίζεται ο “χορός” των χαμένων ευκαιριών για το Δήμο Λεβαδέων. Σε ρόλο θεατή η Δημοτική Αρχή του απερχόμενου Δημάρχου Γ. Ταγκαλέγκα.

Η Δημοτική αρχή αδυνατεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ σε δυο προσκλήσεις που αφορούσαν Εκπόνηση μελετών ωρίμανσης έργων στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014 -2020»

Η πρώτη πρόσκληση αφορούσε ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Κωδικός 86) και περιλάμβανε χρηματοδότηση μελετών στον τομέα του πολιτισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τα οποία θα δύνανται να χρηματοδοτηθούν και υλοποιηθούν στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027. Ενδεικτικά θα μπορούσαν να εκπονηθούν μελέτες για τη συνολική αξιοποίηση του συγκροτήματος του Νερόμυλου, της πρόσβασης και αξιοποίησης του Τρίχινου Γεφυριού της Κρύας αλλά και της αξιοποίησης του Κληροδοτήματος Λάππα.

Η δεύτερη πρόσκληση αφορούσε ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (Κωδικός 88) και περιλάμβανε χρηματοδότηση μελετών για την εξοικονόμηση ενέργειας σε ενεργοβόρα κτίρια του Δημόσιου Τομέα, τα οποία θα δύνανται να χρηματοδοτηθούν και υλοποιηθούν στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027. Ενδεικτικά θα μπορούσαν να εκπονηθούν μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων αλλά και μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έχουμε όραμα, σχεδιάζουμε, γνωρίζουμε και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης προς όφελος των συμπολιτών μας.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ με τον Δημήτρη Καραμάνη.

Ομάδα εργασίας Τεχνικών Έργων Αλλάζουμε Σελίδα

Σχετικά