Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εργασιακό πρωτάθλημα Θήβας-ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα Θήβας, με την ομάδα ”Drunk Bears” να κατακτά το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό τον ”Βογιατζόγλου Ξένες Γλώσσες” με 74-69!

Σε μια μοναδική βραδιά, στο κατάμεστο από φιλάθλους ιστορικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου, έπεσε η αυλαία του 2ου Εργασιακού πρωταθλήματος Θήβας.

Η Ένωση Συλλόγων Κάδμου σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τη ΔΟΘ, υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα φιλόδοξο όνειρο του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη των Hygiene Service, το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Θήβας.

Τον τελευταίο μήνα, 11 ομάδες και περισσότεροι από 120 αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αναμετρήσεις όπου κυριάρχησε το πάθος, η αίσθηση του ανταγωνισμού και η ομαδικότητα.

Δύο ομάδες, που με την παρουσία τους καθόλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος μας χάρισαν δυνατές μπασκετικές στιγμές έφτασαν δίκαια μέχρι τον Τελικό.

Η αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα ”Drunk Bears” νίκησε δίκαια με σκορ 74-69 την πολύ δυνατή ”Βογιατζόγλου Ξένες Γλώσσες” σε έναν αγώνα γεμάτο ήθοςπάθος και ομαδικότητα, αποζημιώνοντας το μπασκετικό κοινό της πόλης μας που κατέκλυσε το “καυτό” γήπεδο του Αγίου Νικολάου, δίνοντας τον παλμό που άξιζε σε έναν μεγάλο τελικό.

Στην απονομή των μεταλλίων – κυπέλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΕΣ Κάδμος κ. Τάσος Σαμιώτης και ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ευάγγελος Ανδριανός.

Αμέσως μετά τον τελικό, πραγματοποιήθηκε συναυλία για την μικρή Αλεξία όπου συμμετείχαν αφιλοκερδώς: οι Twinsanity ΜΒΨ, Poetic Soul Destiny, Smok5 Atro Keltar καθώς και τα Bars Motel & Victoras Café.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-23, 43-38, 67-57, 74-69.

DRUNK BEARS: Καπάνταης 6, Σκούμας Λ. 13 (1), Μπληζιώτης 2, Σκούμας Δ., Κατρισιώσης, Μητρόπουλος 24 (4), Νάκος, Μπότσης, Καρράς 2, Βλάχος 19 (2), Βύζης, Αχματιώτης 8.

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Μαντέκας, Τσιούνης, Χαϊδεμένος, Βογιατζόγλου, Ασλανίδης 2, Μάμαλης 16 (3), Καλπούζος 17, Βρεττός, Κατσέλης, Τσάκαλος, Κανινής 14, Χαρατσής Αντ. 20 (2).

Σχετικά