Διαμαρτυρία συνταξιούχων Λιβαδειάς

Για μία ακόμη φορά, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης, οι απόμαχοι της ζωής βγήκαν στους δρόμους και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς, το πρωί της Τρίτης, 14 Νοέμβρη τα συνταξιουχικά Σωματεία  ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με σειρά οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

ΔΗΛΩΣΑΝ 

«Εμείς διεκδικούμε δεν επαιτούμε! Αυτά που διεκδικούμε δεν μας τα χάρισαν. Οι συντάξεις μας δεν είναι δώρο, είναι πληρωμένα χρήματα. Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού, θέλουμε τα δώρα μας, Θέλουμε να καταργηθεί ο ΑΚΑΓΕ, και ότι θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 24 Νοέμβρη που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών Ομοσπονδιών μας». 

Παράλληλα εξέφρασαν  την καταδίκη των συνταξιούχων στην εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και τη στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για μια ελεύθερη πατρίδα, για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Επίσης κάλεσαν τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στο Διοικητήριο, Λιβαδειάς όπου επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

Σχετικά