Τι είπαν αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας και Δήμαρχος Λεβαδέων

Συνάντηση εργασίας με θέματα του Δήμου Λεβαδέων, αρμοδιότητας της Περιφέρειας,πραγματοποίησε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης με τον δήμαρχο Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη.

Γιώργος Ντασιώτης-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!
Με θέματα του Δήμου Λεβαδέων, αρμοδιότητας της Περιφέρειας, αλλά και κοινού ενδιαφέροντος, ξεκινήσαμε τη σημερινή ημέρα με το Δήμαρχο Δημήτρη Καραμάνη. Η συζήτηση εξαντλήθηκε σε παρεμβάσεις και συνέργειες με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών.
Μεταξύ των άλλων θεμάτων μας, συζητήθηκε η επιθυμία της Δημοτικής Αρχής για την έκθεση της “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΛΑΠΠΑ” , καθώς και της “ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΕΊΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ”, που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Π.Ε. Βοιωτίας και βρίσκονται αποθηκευμένα.

Για την ιστορία αναφέρω, πως αυτά αποκτήθηκαν με ενέργειες του Νομάρχη Νικολάου Στάμου και έκτοτε παραμένουν σε κιβώτια.
Το θέμα θα τεθεί υπόψη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για τις περαιτέρω ενέργειες, αλλά είναι κοινή άποψη, πως η, άμεση, επαφή των πολιτών με στοιχεία της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να πετύχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχετικά