Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας”: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία

Η διοίκηση του σωματείου του Καπαρελλίου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας “καταδικάζει” την διαιτησία του αγώνα με την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου!

Λίγη, μόλις, ώρα μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα Π.Α.Ο. Κόκκινου – Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας”, που διεξήχθη (10/2) στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-1 (με “ανατροπή”) και την φιλοξενούμενη να ολοκληρώνει το ματς με εννέα (9) παίχτες, στους λογαριασμούς που διατηρεί το σωματείο του Καπαρελλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) “ανέβηκε” ανακοίνωση που καταφέρεται κατά της διαιτησίας του σημερινού ματς και όχι μόνο…

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ καταδικάζει την σημερινή διαιτησία ΠΑΡΩΔΙΑ του αγώνα της ομάδος μας με τον ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να αναφέρουμε τα λάθη εις βάρος μας,θα εστιάσουμε μόνο στο ότι το Βοιωτικο ποδόσφαιρο έχει βαλτώσει.

Ιστορικες ομάδες δεν καταφέρνουν να αγωνιστούν και οι υπολοιπες κάνουν μεγάλο αγώνα.

Φτασαμε σε σημείο η Α κατηγορία να εχει 9!!! ομάδες.

Ολες οι διοίκησεις κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και έρχονται κάποιοι απίθανοι  τύποι να παίξουν με τον κόπο μας με τον ιδρώτα μας με τα νεύρα μας και την ψυχική μας υγεία και να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν αξίζει να το κάνουμε όλο αυτό.

Κυριοι είστε επικίνδυνοι…

ΥΓ.Θελουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον εμπνευστή να ορίσει αυτή την μαγική τριαδα(ειδικά τους πλαϊνούς)σε παιχνίδι που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα την ώρα που οι καθ ομολογία καλύτεροι τους βρίσκονταν σε αδιάφορα παιχνίδια.

ΥΓ.Ευχαριστουμε την ομάδα ΠΑΟΚ ΚΟΚΙΝΟΥ για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Σχετικά