Απίστευτη αγριότητα στη Φθιώτιδα – Βίαζε τη γυναίκα του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του

Η σύζυγός του κατέθεσε πως την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ χτυπούσε και τα παιδιά

Του πέρασαν χειροπέδες και για ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι…

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, αποκάλυψε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε σπίτι 58χρονου σε χωριό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Ο 58χρονος φέρεται να ξεκίνησε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα με ένα από αυτά να βρίσκει και την 12χρονη κόρη του, την οποία και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία.

Η υπόθεση όμως πήρε νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας που επενέβησαν στο σημείο μαζί με συναδέλφους τους της ΟΠΚΕ, κατόπιν υπόδειξης της συζύγου, βρήκαν και μια συσκευασία με 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οπότε το κατηγορητήριο έγινε πιο σύνθετο.

Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τετάρτη (10/7) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία να διαχωρίζεται σε αυτή την ενδοοικογενειακής βίας και για τα ναρκωτικά, για τα οποία θα απολογηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Η σύζυγός του με τα ανήλικα παιδιά της δέχθηκε να φιλοξενηθούν σε προστατευόμενη δομή το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δε θέλησε να εγκατασταθεί στο κινητό της η εφαρμογή του Panic Buton. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της παρουσίαζε κακοποιητική συμπεριφορά ιδιαίτερα σε βάρος εκείνης, αλλά και των παιδιών τους.

Πηγή:lamiareport.gr

Σχετικά