Αυτά είναι τα εκλογικά κέντρα για τις εκλογές προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ότι στις 6 και 13 Οκτωβρίου 2024 θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Θα υπάρξουν 6 εκλογικά Κέντρα στις Πρωτεύουσες των Καλλικρατικών Δήμων.

ΔήμοςΕκλογικό ΚέντροΕκλογικά Τμήματα
ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝΑίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου1
ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣΔημοτικό Κατάστημα Διστόμου1
ΘΗΒΑΙΩΝΣυνεδριακό Κέντρο Θήβας2
ΛΕΒΑΔΕΩΝΠαλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς2
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥΑίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου1
ΤΑΝΑΓΡΑΣΚΑΠΗ Σχηματαρίου1

Χρήσιμες Πληροφορίες :

  • Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 19:00 μμ τόσο για τον ά γύρο της 6ης Οκτωβρίου, όσο και για τον ΄β γύρο στις 13 Οκτωβρίου εάν απαιτηθεί.
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008). Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης (νέου τύπου).
  • Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ στον α’ γύρο, ενώ για τον β’ γύρο δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.
  • Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.
  • Δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον α’ γύρο. Οι εκλογείς του β’ γύρου μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο