Να δοθούν εξηγήσεις για το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης του ΚΕΠΒ Θήβας!

Να δοθούν εξηγήσεις για το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης του ΚΕΠΒ Θήβας!

Με Ερώτηση που κατέθεσα σήμερα στη Βουλή μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και απευθύνεται στους Υπουργούς Άμυνας και Εσωτερικών αναδεικνύω το πολύ σοβαρό ζήτημα της βλάβης στην υδροδότηση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας που επηρέασε αρνητικά τη λειτουργία του, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης και την υγεία των νεοσυλλέκτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα, περίπου 1350 στρατιώτες δεν είχαν για μέρες επαρκές πόσιμο νερό, πόσο μάλλον για την προσωπική τους υγιεινή και την καθαριότητα του στρατοπέδου. Η Διοίκηση της μονάδας τους χορήγησε άδεια εξόδου, χωρίς όμως να μεριμνήσει για τα πρόσθετα έξοδά τους.

Οι συναρμόδιοι Υπουργοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τους τεχνικούς λόγους  της σημαντικής βλάβης, για το εάν καθυστέρησε να επιδιορθωθεί και εάν υπήρχαν εναλλακτικά μέσα υδροδότησης. Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει την υγεία και να φροντίζει για την καλή διαβίωση των στρατευμένων!

H Ερώτηση, όπως κατατέθηκε: https://docs.google.com/document/d/1Yw_WIO2rQEyepKg_DfEypg2l2DLxdUJC/edit?usp=sharing&ouid=104881842770027480076&rtpof=true&sd=true

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο