Τ.ΟΜ.Υ Λιβαδειάς:Πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Επίκαιρα Θέματα Πνευμονολογίας»

Την Τετάρτη 2 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Βοιωτίας η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Επίκαιρα Θέματα Πνευμονολογίας», που διοργάνωσαν από κοινού και σε συνεργασία το Κέντρο Υγείας Λιβαδειάς και η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Λιβαδειάς  .

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για εποχικούς – και όχι μόνο – εμβολιασμούς και τη φυματίωση από τους ομιλητές κα. Κατσαούνου Παρασκευή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Μονάδα Πνευμονολογίας και Αναπνευστικής Ανεπάρκειας Α΄ΚΕΘ ΓΝΑ Ευαγγελισμός, Μέλος ΔΣ ΕΠΕ, τ. Πρόεδρος Ομάδος Προαγωγής Υγείας, Ιατρικής Εκπαίδευσης και Διακοπής Καπνίσματος Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας και κ. Μόσχο Χαράλαμπο, Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο, Διευθυντής ΕΣΥ, Αντιφυματικό Τμήμα και Μονάδα Ανθεκτικής Φυματίωσης  ΝΝΘΑ «Η Σωτηρία».

Την εκδήλωση προλόγισαν η Διευθύντρια – Υπεύθυνη Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Λιβαδειάς κα. Παπαθανασίου Χρύσα και ο Υπεύθυνος Συντονιστής της Τ.ΟΜ.Υ. Λιβαδειάς κ. Σολούκος Δημήτριος. Χαιρετισμό απηύθυναν  ο Περιφερειακός Σύμβουλος, εκπρόσωπος Π.Ε. Βοιωτίας κ. Περγαντάς Ιωάννης  και ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Καραμάνης Δημήτριος.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και ερωτήσεις.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαριστούν την Π.Ε. Βοιωτίας και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντασιώτη Γεώργιο για την στήριξή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Βοιωτίας κ. Μουλκιώτης Γεώργιος, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κα. Χέβα Αθανασία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαβασιλείου Αικατερίνη, Καφρίτσας Δημήτριος, Λιανός Γεώργιος, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΓΝΝΛ κ. Παπαϊωάννου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς  κ. Κρίκος Βασίλειος, η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Λιβαδειάς κα. Ταπανλή Στέλλα, η Πρόεδρος του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων «Η Αμαρυλλίς» κα. Μιαρίτη Αικατερίνη.

Οι δράσεις / παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027 Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο