Παραιτήθηκε η Γιώτα Πούλου από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή της από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπέβαλε η βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης εσωτερικών Γιώτα Πούλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα στο σχετικό έγγραφο αναφέρει:

Προς τη γραμματεία του κόμματος και τα μέλη της ΚΕ:

Καταθέτω την παραίτησή μου από την Κεντρική Επιτροπή της οποίας είμαι εκλεγμένο μέλος από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Επειδή είναι ένα όργανο απονομιμοποιημένο το οποίο δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για τις ήττες του κόμματος το 2023, δεν έχει ακολουθήσει ούτε στα λόγια τις προτροπές του σ. Αλέξη Τσίπρα όταν παραιτήθηκε και πλέον λειτουργεί παραβιάζοντας εξακολουθητικά το Καταστατικό και την εσωκομματική δημοκρατία.

Σε αυτές τις συνθήκες αρνούμαι να νομιμοποιήσω με τη συμμετοχή μου, ακόμη και ως μειοψηφία, την “εν κενώ” λειτουργία της ΚΕ και τη συνεχή απαξίωση των ενδιάμεσων οργάνων, των μελών και των φίλων του κόμματος.

Αρνούμαι να νομιμοποιήσω την κατάρρευση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, την επικράτηση του πολιτικού κυνισμού και τις μεθοδεύσεις που οδηγούν στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παραμένω μέλος της Ο.Μ. Λιβαδειάς και ευελπιστώ ότι τελικά θα επικρατήσει η επιλογή των μελών του κόμματος.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Παραιτήθηκε η Γιώτα Πούλου από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ”

  1. LEODIΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο