Στην Αντίκυρα τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ανδρών 2024, με συνδιοργανωτή τον Δήμο ΔΑΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ :Μια ενδιαφέρουσα αθλητική εκδήλωση πανελληνίου ενδιαφέροντος διοργανώνεται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αντίκυρας, 8-11 Νοεμβρίου! 

    Πρόκειται για τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ανδρών 2024, που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ο Δήμος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας και η Α.Ψ. Λέσχη ΜΕΔΕΩΝ Άσπρων Σπιτιών Παραλίας Διστόμου, που διατηρεί και σχετικό Τμήμα.

    Να θυμίσουμε ότι  αντίστοιχη περσινή διοργάνωση  έγινε πάλι στην Αντίκυρα, με επιτυχία. Πυγμάχοι, Προπονητές και συνοδοί διέμειναν σε Αντίκυρα και Δίστομο, ενώ το σύνολο σχεδόν την αποστολής είχε επισκεφθεί το Μαυσωλείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου και είχαν ενημερωθεί από τον Δήμαρχο Ιωάννη Σταθά για την σφαγή από τους Ναζί 228 Διστομιτων το 1944 και τον αγώνα για Αποζημίωση.

    Η αναγνώριση αυτή από την αθλητική κοινότητα δίνει κύρος στις αθλητικές υποδομές του Δήμου ΔΑΑ.Να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Διστομου, όπου παλιότερα είχε φιλοξενήσει για προετοιμασία την εθνικη Γυναικών Βόλλεϋ, από πέρυσι, ανακαινισμένο, αποτελεί την έδρα της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού Λιβαδειάς BC , που συμμετέχει στην National League 1. Ενα πρωτάθλημα στις ομάδες του οποίου συμμετέχουν γνωστοί  διεθνείς μπασκετμπολίστες της πρώτης κατηγορίας όπως Φώτσης, Παππάς , Κυρίτσης κ.α.Επισης στην Παραλία Διστόμου σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον Δήμο ΔΑΑ έχουν γίνει σημαντικοί αγώνες πανελληνίου ενδιαφέροντος Ανοιχτής Θαλασσης

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο