Έντονη αντιπαράθεση Γκλέτσου – Αντώναρου για την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Αντώναρος: «Εσείς πότε γίνατε ΣΥΡΙΖΑ;» – Γκλέτσος: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ στη ΝΔ»

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Γκλέτσο και στον υποστηρικτή της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελο Αντώναρο, στη διάρκεια της εκπομπής ENTER του Δημήτρη Βενιέρη στη Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

«Ότι ορίζει το καταστατικό, αυτό θα γίνει» ήταν η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στην αξίωση του Ευάγγελου Αντώναρου να πάρει πρωτοβουλία για την αποδοχή της υποψηφιότητας Κασσελάκη. Ωστόσο διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το τι ακριβώς ορίζει το καταστατικό

«Μας χωρίζει πολιτισμικό χάος με τον Στέφανο, δεν τον θεωρώ καν πολιτικό» τόνισε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως «οι δημοσκοπήσεις λαμβάνουν υπόψη τις απαντήσεις όλων και μεταξύ αυτών πολιτών που ψηφίζουν κι άλλα κόμματα, τα οποία επιθυμούν τον Κασσελάκη. Είχα στηρίξει για δύο μήνες τον Στέφανο, αλλά με στο τέλος με απογοήτευσε γιατι έκανε προσωπική προβολή και έλεγε μπαρούφες με τις οποίες γελούσαμε. Είναι δυνατόν να δεχτούμε κάποιον που στέλνει εξώδικα, μας κατηγόρησε για μαύρα ταμεία και διαπλοκή;»

«Δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα να πείτε πως θα πρέπει να είναι και ο Κασσελάκης υποψήφιος πρόεδρος, όπως ορίζει το καταστατικό, το οποίο δεν γνωρίζετε;» απάντησε σε έντονο ύφος ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Τώρα τα σκοτεινά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν στο σημείο να θέλουν να πουλήσουν ακόμη και το κόκκινο, το κόμμα διοικεί μια μικρή ομάδα στελεχών»

«Θέλουμε τον Κασσελάκη να τον νικήσουμε στις εκλογές» δήλωσε ο κ Γκλέτσος προκαλώντας την αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος τον ρώτησε «από πότε είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είχατε ένα κόμμα που το λέγατε ΤΕΛΕΙΑ και μάλιστα δηλώνατε φιλελεύθερος»

«Πάντως δεν ήμουν εγώ στη ΝΔ όπως ήσασταν εσείς και τώρα δηλώνετε αριστερός, εγώ πάντα δήλωνα αριστερός και έκανα αγώνες» απάντησε ο κ Γκλετσος. «Θετικό ότι το ΠΑΣΟΚ βελτιώνεται πολιτικά και περιμένουμε και εμείς να αποκτήσουμε ανοδική πορεία για να διώξουμε τον Μητσοτάκη».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο