Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στον ανισόπεδο κόμβο του Μαρτίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στους ιστούς οδοφωτισμού στον ανισόπεδο κόμβο Μαρτίνου.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 7 το πρωί έως και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, καθ’ όλο το 24ωρο, από το 125,4ο χιλιόμετρο έως το 125,6ο χλμ. και στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Μαρτίνου, αποκλεισμός του δεξιού τμήματος του κλάδου (διατομή δύο λωρίδων)

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο